Untitled
11 jul 2014
week 56: 04 t/m 10 juli

Op 04 juli hebben Laura en ik Bas naar de peuterspeelzaal gebracht. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Tijdens de fruithap was Laura erg moe, maar toen ik haar in bed legde, wilde ze niet gaan slapen. Ze heeft boven gespeeld totdat we Bas weer mochten ophalen. Na de boterham heeft ze ook maar een uurtje geslapen. Ik heb Laura in de kinderwagen voor in de tuin gezet toen ik daar de ramen ging wassen. Mark was vandaag vroeg thuis van zijn werk. We zijn met zijn vieren naar een speeltuintje gewandeld waar Laura fijn geschommeld heeft. Na het avondeten heeft Laura voor de eerste keer in de zandbak gezeten. Ze moest even wennen aan dat zand tussen haar vingertjes en teentjes, maar Bas zorgde er wel voor dat ze daar snel doorheen was, want die kiepte een volle schep zand over haar hoofd ;-).
Op 05 juli heb ik Laura’s box verder verlaagd. Ze zet soms haar televisietje op zijn kant en gaat daar dan bovenop staan. Als ze dan over de boxrand hangt, is er niet heel veel meer voor nodig voordat ze over de rand zou kunnen vallen. Laura was even gefrustreerd, omdat ze niet meer op de rand kan hangen en was aan het mopperen. Ik zei tegen haar: “wat ben je toch een zeurpiet”. Toen ik in de keuken was, hoorde ik Bas tegen Laura zeggen: “wat ben jij een ome piet” ;-). Bas, Laura en ik zijn op schoenen- en sandalenjacht geweest voor Bas. De schoenen waren snel gevonden, de sandalen waren in zijn maat wat moeilijker te vinden. We zijn tussendoor een plaspauze gaan houden bij opa en oma Van Aerle en hebben er gezellig wat gedronken. Daarna zijn we verder gegaan met de zoektocht en is het uiteindelijk toch gelukt om mooie sandalen te vinden. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Mark was samen met opa aan de overkapping aan het werken. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en na het eten zijn we naar huis gegaan.
We zijn op 06 juli een stukje gaan wandelen. Bas en Laura hebben veel plezier gehad samen op de wipwap.
Op 07 juli kwam Carina op bezoek. Tussen de middag bleef Carina mee eten. Laura, Bas en ik hebben op de fiets boodschappen gedaan. Toen Laura haar hoofd stootte tegen de tafel pakte Bas haar hoofd vast en gaf er een dikke kus op ;-). Wel jammer dat hij nog geen 5 minuten daarna Laura met zijn koekenpannetje op haar hoofd timmerde ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan fietsen en naar de Praxis geweest.
We hebben Bas op 08 juli met de auto naar de Peuterspeelzaal gebracht. Thuis heeft Laura uitgevonden dat ze als ze staat net boven de vensterbank uitkomt en naar buiten kan kijken. Ze heeft erg lief gespeeld en was niet moe genoeg om naar bed te gaan voordat we Bas weer op mochten halen. ’s Middags kwamen tante Willeke en opa en oma Van Aerle op bezoek. Laura heeft weer een paar pasjes achter het loopwagentje gezet.
Op 09 juli heeft het de hele dag flink geregend. We zijn bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen, samen met tante Maartje en Eline. Na het eten hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld. Laura blijft nu echt niet meer zitten in bad. Ze staat steeds op en laat zich dan op haar kont terug in bad vallen.
Op 10 juli zijn we te voet boodschappen gaan doen. Op de terugweg zijn we bij het speeltuintje geweest. Bas is van de glijbaan geweest en heeft samen met Laura op de wip gezeten. Dat vonden ze allebei erg leuk.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative